Agenda

Het veteraneninloophuisop de laatste donderdag van de maand (van 20:00-22:00) zijn weer mogelijk in Huize Raffy. We zijn daarbij afhankelijk van de regels van Huize Raffy. Krijgt u geen email met informatie over de inloop dan is uw email adres mogelijk niet bekend bij het bestuur. Graag uw email adres en wijziging daarvan doorgeven aan andykarten@bredaseveteranen.nl. Zie inloophuis pagina.

Daarnaast hebben we elke eerste donderdag van de maand (van 17:00-19:00) is er een borrel bij de Heeren van Breda op de Grote Markt

Overige activiteiten

Donderdagavond 23 februari 2023: Gezamenlijke maaltijd in Huize Raffy om 18:00 uur.

Adres: Woonzorgcentrum Raffy, Bernhard de Wildestraat 400, 4827EG Breda.

Kosten hiervoor met 2 consumpties € 12,50, per persoon.

U kunt het bedrag overmaken op onderstaande bankrekening:

IBAN NL55 RABO 0308056418 ten name van Stichting Veteranen Breda, onder vermelding van Rijstbuffet Raffy.

Gelieve dit te doen voor donderdag 16 februari i.v.m. het doorgeven van het aantal deelnemers !


Donderdagmiddag 16 februari 2023: Inloopmiddag in Huize Raffy van 14:00 tot 16:00 uur.

Voor de veteranen die niet in het donker over straat willen, proberen we de inloopmiddag uit.

Zelfde adres als de inloopavond: Woonzorgcentrum Raffy, Bernhard de Wildestraat 400, 4827EG Breda.


Vrijdag 10 maart 2023 aanvang 19:00 uur: Sportieve introductie/seminar

Er zijn voldoende gegadigden voor een sportieve introductie door Noel Brand, een van de Bredase veteranen. HIj  heeft een sportschool en hij wil alle Bredase veteranen  ongeacht hun leeftijd en fysieke gesteldheid een sportieveintroductie geven van 2 tot 2,5 uur.

In die tijd kunt u ontdekken datiedereen op eigen tempo toch kan werken aan een verbeterdefysieke fitheid.


Meedoen is niet verplicht en verplicht u tot niets, maar het kan helpen om de eigen training te verbeteren. De 1000 m2 biedt naast sportruimte ook een zithoek waar je boeken kunt lenen. Noel is zelf oud marinier en veteraan, hijwil graag iets voor veteranen betekenen.


Noel coacht met een aantal collega’s,bij Breda Strenght & Conditioning, circa 225 leden. Nieuwsgierig geworden kijk dan op BredaSC - Strength & conditioning.


Heeft u nog geen interesse aangegeven en wilt u toch deelnemen geef u dan voor 1 maart 2023 op via mail aan bredaseveteranen@outlook.com. Wij kijken dan of we u nog kunnen inpassen. Degene die al hebben aangegeven intresse te hebben zijn geinformeerd over de nadere details.


Zaterdag 24 juni 2023: Nationale Veteranendag

Meer informatie op veteranendag.nl.  Vergeet je niet, voor 1 mei 2023, aan te melden voor de nationale veteranendag in Den Haag. Aanmelden gaat via mijn.veteraneninstituut.nl.


Zaterdag 28 oktober 2023: Bredase Veteranendag

Ook dit jaar valt de Bredase Veteranendag samen met de viering van de Bredase bevrijding. Net als afgelopen jaar starten we op de Parade (oude Chasse kazerne terein) . Verder details volgen gedurende het jaar.

Zodra meer activiteiten bekend zijn zullen we deze pagina aanpassen.