Veteranendag 2021

Op 23 oktober 2021 was het nadat we een jaar hebben moeten overslaan weer mogelijk om een Bredase Veteranendag te organiseren. We hebben een apart album gemaakt Veteranendag 2021 met een sfeerimpressie van het verzamelen op het Stadserf, de mars naar de Parade en de herdenking op de Parade. Van de theater voorstelling en de borrel in het Chassé hebben we geen foto's, maar wel goede herinneringen. De foto's kunt u ook vinden op de facebook pagina van de Bredase Veteranen en de leden kunnen nog meer foto's terug zien in de Facebook groep Bredase Veteranen. Van de Facebook groep kunt u lid worden door de Facebook pagina te volgen. Via Facebook kan u zelf ook bijdragen door foto's te delen, zie ook onze contactpagina over het vinden van de Facebook pagina.

Veteranen borrel 7 oktober

Op 7 oktober is ook de tweede veteranen borrel bij de Heeren van Breda gezellig geweest. Al waren er wat minder bezoekers dan de eerste keer. Zegt het voort! Voortaan elke eerste donderdag van de maand van 17:00 tot 19:00.

Veteranen borrel

Op 2 september 2021 is de eerste veteranen borrel bij de Heeren van Breda bezocht door 20 veteranen. Zegt het voort! Voortaan elke eerste donderdag van de maand van 17:00 tot 19:00.

4 mei, Park Valkenberg, dodenherdenking

Ook tijdens corona-tijd kun je op een respectvolle manier de doden herdenken. Namens het bestuur hebben Olaf Schouten en Frans Dirks een krans gelegd bij het monument 'De vlucht', moeder met kind.