Nieuw op de site

28. jul, 2021

Aanmelding erecouloir Prinsjesdag (dd. 21-09-21)

Het bestuur van de Stichting Veteranen Breda heeft een uitnodiging gekregen om haar leden uit te nodigen voor de erecouloir veteranen op Prinsjesdag 2021 (dinsdag 21 sep). Dit betekent dat de planning ten behoeve van de erecouloir is opgestart, wel onder voorbehoud van een eventuele aanscherping van de Covid-19 maatregelen!
Omdat het animo om deel te nemen normaliter groter is dan het aantal beschikbare plaatsen betekent dit dat uw opgave niet automatisch een uitnodiging/deelname als gevolg heeft.
Let op!; er zijn speciale eisen aan het veteranentenue van de deelnemers, zoals geen spijkerbroek en polo. Zie meer via de download pagina door te klikken op de titel van dit item.
Graag voor 15 augustus aanmelden via voorzitter@bredaseveteranen.nl onder vermelding van Naam, Voorvoegsel, Voorletters, Adres, Postcode, Woonplaats, mobiel telefoonnummer, Email en Veteranenpasnummer.

27. jul, 2021

Veteranen Inloophuis de Baronie (VIB)

Het veteraneninloophuis op de derde donderdag van de maand (van 20:00-22:00) zijn, onder voorbehoud, weer mogelijk in Huize Raffy. We zijn daarbij afhankelijk van de regels van het RIVM en de regels van Huize Raffy. Hierbij ook een oproep voor een actualisatie van de email adressen.

7. jun, 2021

Taptoe

Samen met Defensie en het Nederlandse Veteranen Instituut willen we na deze moeilijke tijd met Covid-19, de veteranen weer de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten. Wij organiseren 2 veteranen dagen met lunchontvangst en Taptoe show. Helaas kunnen we op, maandag 23 en dinsdag 24 augustus, elke dag maar 1200 veteranen ontvangen. Alles vind plaats bij het Nationaal Militair Museum in de buitenlucht, de lunch onder de overkapping en de show vanaf overdekte tribunes.

5. mei, 2021

Eerste foto album 2021 geplaatst

Ook tijdens corona-tijd kun je op een respectvolle manier de doden herdenken.

Post ontvangen van de Bredase Veteranen

Ontvang je geen uitnodiging per post voor de Bredase Veteranendag dan mag je ons hierover benaderen (zie de pagina contact).

Indien je nog werkzaam bent als militair, kijk dan eerst Peoplesoft na, of je wel toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te mogen gebruiken.

Dat gaat als volgt:

Vinkjes in Peoplesoft t.b.v. verkrijgen veteranenpas en uitnodiging lokale Veteranendag

Ga naar Selfservice -> Persoonlijke Instellingen -> en kies voor Pasfoto. Vink deze aan en sla op.

Zet daarna bij Correspondentie achter Veteraneninstituut het vinkje NAW aan en sla dit op.

Wanneer de vinkjes zijn aangezet zal u t.z.t. uw veteranenpas gaan ontvangen en/of uitgenodigd worden voor de lokale Veteranendag in uw gemeente.

Als u dit reeds heeft gedaan maar nog niets heeft ontvangen moeten wij u doorverwijzen naar DCHR.

Het telefoonnummer van DCHR is 0800-2255733 optie 3. (bereikbaar ma t/m vrij 8.00 t/m 12.00)